Rüyada bot ve ayakkabı görmek

Rüyada bot ve ayakkabı görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bot ve ayakkabı gördüyseniz:

  • Maddi açıdan mantıksız ilerliyor veya bazı konularda aklıselim davranmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada bot ayakkabı kaybetmek dileklerin yerine geleceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı bot çizme görmek bekar ise evleneceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabı botu görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı ve bot görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, zorlukların giderileceğine delalettir.

Rüyada bot ve ayakkabı görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada bot ayakkabı görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına rivayet eder.

Rüyada bot ayakkabı giymek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı bot görmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments