Rüyada bot ayakkabı görmek

Rüyada bot ayakkabı görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, ticaret sektörüne atılacağına işarettir.

Rüyada bot ayakkabı gördüyseniz:

  • Çok fazla fikir sahibi olmadığınız yerlere seyahat etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada bot ayakkabı görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı bot çizme görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına delalet eder.

Rüyada bot ve ayakkabı görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı bot görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Rüyada bot ayakkabı giymek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı botu görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bot ayakkabı kaybetmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, geçmişi unutup geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı ve bot görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments