Rüyada yüksekten boşluğa atlamak

Rüyada yüksekten boşluğa atlamak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, rahat bir hayatı olacağına, kazançlı işler yapacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, mesleğinde geri plana düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten boşluğa atlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ya da seçimlerinizi eleştirebilirler.

Rüyada yüksekten boşluğa atlamak sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada boşluktan atlamak işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalettir.

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek anne baba duası alınacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Rüyada boşlukta düştüğünü görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına delalet eder.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boşlukta durmak amacına ulaşabileceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments