Rüyada boşluğa basmak

Rüyada boşluğa basmak bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, dik durmaya çalışacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına alamet eder.

Rüyada boşluğa basmak gördüyseniz:

  • Hukuksal, finansal veya sağlıkla ilgili konularda ortaya çıkacak haberlere veya bilgilere göre ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada boşluğa basmak strese gireceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada boşlukta uçmak yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada uzay boşluğu görmek onlar sayesinde moral bulacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına alamet etmektedir.

Rüyada bi boşluğa düşmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına alamet eder.

Rüyada apartman boşluğu görmek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada uzay boşluğunda olmak ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yanlış kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzay boşluğunda uçmak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, büyük bir yükten kurtulacağına yorulur.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments