Rüyada boşlukta olmak

Rüyada boşlukta olmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına alamet eder.

Rüyada boşlukta olmak gördüyseniz:

  • Aldatılmak derken hemen bir duygusal ihaneti düşünmeyin.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, adaletin geleceğine işarettir.

Rüyada kendini boşlukta hissetmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada boşluğa uçmak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına delalet eder.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına inanılır.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzay boşluğu görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada bi boşluğa düşmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments