Rüyada boşlukta düştüğünü görmek

Rüyada boşlukta düştüğünü görmek sevdikleri ile kavuşacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kurulu düzeninin olacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boşlukta düştüğünü gördüyseniz:

  • Çalıştığınız veya yaşadığınız alandaki tüm yeni şeyleri keşfetme içgüdünüzü dizginleyemiyorsunuz.

Rüyada boşluktan düştüğünü görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına yorulur.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada boşlukta düştüğünü görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, borçlanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boşluğa düştüğünü görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına inanılır.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek sevap işleyeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini boşlukta hissetmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, tabiatı kötü olan kişiye yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments