Rüyada sarı bornoz görmek

Rüyada sarı bornoz görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada sarı bornoz gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan da kaçınmalısınız.

Rüyada sarı bornoz giymek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı bornoz görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bornoz hediye almak maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bornoz giymek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını bornozla görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz bornoz giymek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada havlu bornoz görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine tabir olunur.

Rüyada mor bornoz görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments