Rüyada börek yapmak ve yemek

Rüyada börek yapmak ve yemek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada börek yapmak ve yemek gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda detaycı olmak olası yanlışların önüne geçebilir.

Rüyada börek yapmak yemek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına delalettir.

Rüyada börek yapmak ve yemek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada cevizli börek yapmak özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada peynirli börek yapmak aşama göstermeyeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalettir.

Rüyada su böreği yapmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada hamur açmak börek yapmak en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, iş güç sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ıspanak böreği yapmak atılım yapacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada ocakta börek yapmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments