Rüyada cevizli börek yapmak

Rüyada cevizli börek yapmak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada cevizli börek yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara içten içe kızmak yerine eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirmeniz gerekebilir.

Rüyada cevizli börek yapmak kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada cevizli börek görmek yorulacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada peynirli börek yapmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamur açmak börek yapmak hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, işinin aksayacağına yorulur.

Rüyada hamurla börek yapmak dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su böreği yapmak işlerin büyük başarılar getireceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına tabir olunur.

Rüyada yufka börek yapmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamurdan börek yapmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments