Rüyada börek hamuru açmak

Rüyada börek hamuru açmak işlerini boşvereceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, zenginliğe kavuşacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işarettir.

Rüyada börek hamuru açmak gördüyseniz:

  • Belli bir fikrin arkasında durmanız veya fikrinizi kuvvetlendirmeniz gerekebilir.

Rüyada böreklik hamur açmak aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hamur açmak börek yapmak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada börek hamuru açmak zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada börek hamuru görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, ortağından ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamur börek görmek allah’ın inayetini kazanacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine işarettir.

Rüyada su böreği hamuru görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Rüyada hamurdan börek yapmak ne yapacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamurla börek yapmak huzursuzluklarından kurtulacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments