Rüyada hamur börek görmek

Rüyada hamur börek görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına rivayet eder.

Rüyada hamur börek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz veya bir süredir bulunmadığınız yerlerde bulunmanız eski bir fikri canlandırmanızı sağlayabilir.

Rüyada hamur börek görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, makamının sürekli yükseleceğine alamet eder.

Rüyada böreklik hamur açmak büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada hamurla börek yapmak bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına delalet eder.

Rüyada hamur açmak börek yapmak allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada börek hamuru görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada börek hamuru açmak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada hamur açıp börek yapmak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet eder.

Rüyada hamurdan börek yapmak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments