Rüyada mavi boncuk toplamak

Rüyada mavi boncuk toplamak eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi boncuk toplamak gördüyseniz:

  • Romantik bir bağlantı ya da görüşme beklenmedik fırsatlara neden olabilir veya arkasından gitmek isteyeceğiniz şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mavi boncuk toplamak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi boncuk almak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret eder.

Rüyada mavi ve beyaz boncuk görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada mavi boncuklu bilezik görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu altın bilezik görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına işaret eder.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mavi nazar boncuk görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments