Rüyada yerden boncuk toplamak

Rüyada yerden boncuk toplamak rızkın çoğalacağına, makamının tehlikeye gireceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerden boncuk toplamak gördüyseniz:

  • Kendinize hangi koşul veya ortamlarda, tam olarak ne yapmak istediğiniz sorusunu sormanız gerekiyor.

Rüyada yerden boncuk toplamak yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerde boncuk görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağılan boncukları toplamak işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli boncuk toplamak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizden nazar boncuğu toplamak yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada boncuk topladığını görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada renkli boncuklar toplamak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil boncuk toplamak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
R. Celik

Merhaba, rüyamda çantamda bireyler ararken boşalttım ve çantamın dibinde bir sürü küçük büyük siyah boncukları gördüm ve toplamaya çalıştım.
Manası nedir acaba?
Şimdiden teşekkür ederim