Rüyada bol kıyafet giymek

Rüyada bol kıyafet giymek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine delalettir.

Rüyada bol kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Daha az konuşmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada bol kıyafet giymek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol kıyafet görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına inanılır.

Rüyada bol elbise giymek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol ayakkabı giymek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah bol ayakkabı giymek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol etek giymek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada bol gömlek giymek nimet ve berekete ereceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments