Rüyada bol elbise giymek

Rüyada bol elbise giymek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, mesleğinde atılım yapacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, kişinin şansının artacağına işaret eder.

Rüyada bol elbise giymek gördüyseniz:

  • Potansiyelinizi fark etmeniz yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmek istemenize neden olabilir.

Rüyada bol elbise giydiğini görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada bol elbise giymek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret eder.

Rüyada siyah bol elbise giymek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz bol elbise giymek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada bol elbise almak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada bol elbise görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına tabir olunur.

Rüyada bol pantolon giymek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına delalettir.

Rüyada siyah bol ayakkabı giymek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments