Rüyada bol gömlek giymek

Rüyada bol gömlek giymek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol gömlek giymek gördüyseniz:

  • İş birliği yapmaktan kaçan kişilere rağmen siz yolunuzda başarıyla ilerleyebilirsiniz.

Rüyada bol gömlek giymek elinin sıkışacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol gömlek görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol gelinlik giymek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada siyah bol ayakkabı giymek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada bol elbise giydiğini görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına alamet eder.

Rüyada bol kıyafet giymek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada bol ceket giymek işinde ustalaşacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bol elbise giymek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, dünya malı elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments