Rüyada bol gelen yüzük takmak

Rüyada bol gelen yüzük takmak bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol gelen yüzük takmak gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye meyillisiniz.

Rüyada bol gelen yüzük takmak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine işarettir.

Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa bol gelen yüzük görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacdan gelen yüzük takmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına işarettir.

Rüyada bol gelen ayakkabı görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine inanılır.

Rüyada hacdan gelen yüzük görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa büyük gelen yüzük görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bol yüzük takmak kendini toparlayamayacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments