Rüyada bol yüzük takmak

Rüyada bol yüzük takmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bol yüzük takmak gördüyseniz:

  • Haydi, bunu kanıtlayın.

Rüyada bol yüzük takmak özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada bol gelen yüzük takmak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol alyans takmak maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol yüzük taktığını görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğün bol geldiğini görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa bol gelen yüzük görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine delalettir.

Rüyada yüzüğün bol olduğunu görmek kişinin afiyette kalacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına inanılır.

Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek sıkıntıya düşeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments