Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek

Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada parmağına bol gelen yüzük gördüyseniz:

  • Sizinle iş veya iş birliği yapmak isteyen kişiler ya da birlikte para kazanabileceğiniz konularla size gelenler olabilir.

Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada parmağa bol gelen yüzük görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada bol gelen yüzük takmak kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına yorulur.

Rüyada parmağa büyük gelen yüzük görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol gelen ayakkabı görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalettir.

Rüyada hacdan gelen yüzük takmak sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına yorulur.

Rüyada hacdan gelen yüzük görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada istemeye gelenleri görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments