Rüyada altın bileklik satmak

Rüyada altın bileklik satmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, imkanlarının artacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine delalet eder.

Rüyada altın bileklik satmak gördüyseniz:

  • Gereken her durumda yapılması gerekeni yaparsanız ummadığınız kolaylıklar göreceksiniz.

Rüyada altın bileklik satmak büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kolye bileklik görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın yüzük ve bileklik görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzük bileklik görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bileklik taktığını görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına işarettir.

Rüyada altın bileklik satın almak karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada altın bileklik takmak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, sorunlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bileklik çalmak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments