Rüyada boklu dereye düşmek

Rüyada boklu dereye düşmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boklu dereye düşmek gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada boklu dereye düşmek hayal kırıklığına uğratılacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada derede boğulan birini görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada derede boğulmaktan kurtulmak herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada derede boğulmak sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, esenliği bulacağına alamet eder.

Rüyada derede birinin boğulduğunu görmek rahat bir nefes alacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada derede boğulduğunu görmek içini açmaya karar vereceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boklu dere görmek yeni bir işe girileceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments