Rüyada derede boğulduğunu görmek

Rüyada derede boğulduğunu görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına yorulur.

Rüyada derede boğulduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada derede birinin boğulduğunu görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine yorulur.

Rüyada derede boğulduğunu görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına alamet eder.

Rüyada derede boğulmak her daim allah yolunda yürüyeceğine, kendisini korumaya alacağına işaret etmektedir.

Rüyada boklu dereye düşmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada derede boğulmaktan kurtulmak kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına delalet etmektedir.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada boklu dere görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada derede boğulan birini görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments