Rüyada boklu dere görmek

Rüyada boklu dere görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, zor bir durumda kalacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına rivayet eder.

Rüyada boklu dere gördüyseniz:

  • Duygusal olarak sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir.

Rüyada derede boğulduğunu görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, saygının hiç eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada derede boğulmak kırılan kalplerin tamir edileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada derede boğulan birini görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına alamet eder.

Rüyada boklu dereye düşmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada boklu dere görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada derede boğulmaktan kurtulmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada derede birinin boğulduğunu görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments