Rüyada derede boğulan birini kurtarmak

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Saldırgan olabilirsiniz.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada dereden birini kurtarmak neşeleneceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dereden kurtarmak tüm fırsatları değerlendireceğine, ağız tadının bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada dereye düşen birini kurtarmak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına işarettir.

Rüyada boklu dereye düşmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boklu dere görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada derede birinin boğulduğunu görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments