Rüyada boğulan kadın görmek

Rüyada boğulan kadın görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, azalacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye inanılır.

Rüyada boğulan kadın gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlar, tahmini zor hareketler söz konusu olabilir.

Rüyada denizde boğulan kadın görmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına yorulur.

Rüyada kadın boku görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadın tarafından boğulmak isminden sıkça söz ettireceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada bir kadının boğulduğunu görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğulan kadın görmek zorlanacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına rivayet eder.

Rüyada boklu kuyu görmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına delalettir.

Rüyada başkasının suda boğulmak bereketin ve verimin hâkim olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu boğularak görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments