Rüyada boklu kuyu görmek

Rüyada boklu kuyu görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kazancının iki kat artacağına, geçmişini arkada bırakacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada boklu kuyu gördüyseniz:

  • Haklı olarak bazı konularda isteksiz olabilirsiniz.

Rüyada boklu kuyu görmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sulu kuyuya düşmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz kuyu görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına alamet eder.

Rüyada birinin kuyuya atıldığını görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada kapalı kuyu görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek iş hayatında günah işleyeceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık kuyu görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kuyuya düştüğünü görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments