Rüyada boğaz kesilmesi görmek

Rüyada boğaz kesilmesi görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına yorulur.

Rüyada boğaz kesilmesi gördüyseniz:

  • Kimse sizi yolunuzdan alıkoyamayacak.

Rüyada boğazının kesileceğini görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına işarettir.

Rüyada boğaz kesildiğini görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada boğazın kesildiğini görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına yorulur.

Rüyada boğazından kesilmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazının kesilmesini görmek sevgi göreceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına delalettir.

Rüyada boğazı kesilmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments