Rüyada boğanın konuştuğunu görmek

Rüyada boğanın konuştuğunu görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına rivayet eder.

Rüyada boğanın konuştuğunu gördüyseniz:

  • Farklı bir alanda maceraya atılmanıza neden olacak beklenmedik fırsatlar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada konuşan boğa görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatının iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada boğanın konuştuğunu görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğa kovalaması görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

Rüyada boğa yılan görmek işlerinin karışacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğa kesildiğini görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük boğa görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada boğa binmek umutlarının biteceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölü boğa görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments