Rüyada boğa kovalaması görmek

Rüyada boğa kovalaması görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada boğa kovalaması gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi hayal kırıklığına uğratan kişilerden uzak durun.

Rüyada boğanın kovalamasını görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada boğa tarafından kovalandığını görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına inanılır.

Rüyada boğa tarafından kovalanmak çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına delalet eder.

Rüyada boğanın kovalaması görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine alamet eder.

Rüyada boğa kovalaması görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızgın boğa tarafından kovalanmak kendine döneceğine, allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah boğa yılanı görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğaya binmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments