Rüyada boğa kesildiğini görmek

Rüyada boğa kesildiğini görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, tazeleneceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, onlarla ayrı düşeceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğa kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaratıcı bir anlaşma, plan ya da projeler söz konusu olabilir.

Rüyada boğa kesildiğini görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada boğa dövüşü görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen boğa görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada fareyi boğarak öldürmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada kara boğa görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına yorulur.

Rüyada boğa satın almak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada koşan boğa görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğa tarafından kovalandığını görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments