Rüyada altın aramak

Rüyada altın aramak rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, sorunlarının biteceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada altın aramak gördüyseniz:

  • Ani hareket kabiliyeti kazandırıyor.

Rüyada altın yüzük aramak gözünün yaşını sileceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın aramak ve bulmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine işaret eder.

Rüyada altın aramak elinin kolunun bağlanacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik altına ayakkabı aramak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına rivayet eder.

Rüyada altın kaybedip aramak iş hayatında rahat edileceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır aramak sağlık sorunlarının son bulacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada siyah pantolon aramak çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest suyu aramak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments