Rüyada altın yüzük aramak

Rüyada altın yüzük aramak fenalıkta bulunmaya, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada altın yüzük aramak gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda, sizi rahatsız edecek talepleri olan kişilerle muatap olabilirsiniz.

Rüyada altın yüzük aramak işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına işarettir.

Rüyada çamurda yüzük aramak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tek taş yüzük aramak maddi olarak büyük getirisi olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada pırlanta yüzük aramak kazancının ve canın güvence altında olacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüğünü aramak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzük aramak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına inanılır.

Rüyada nişan yüzüğü aramak özel hayatının renkleneceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada altın aramak ve bulmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments