Rüyada altın aramak ve bulmak

Rüyada altın aramak ve bulmak malına gelecek zarara, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, işlerin artacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın aramak ve bulmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili harcamaları kısmanız gerekebilir.

Rüyada altın aramak ve bulmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı aramak ve bulmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada aradığı şeyi bulmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini aramak ve bulmak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aradığını bulmak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada aradığı yeri bulmak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine yorulur.

Rüyada altın aramak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, atılan adımların zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzük aramak rakiplerini arkasında bırakacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments