Rüyada bıyıkları uzamış görmek

Rüyada bıyıkları uzamış görmek sorunlarının da çözüleceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kızına daima sahip çıkacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyıkları uzamış gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize ulaşmak için yeni bir strateji geliştirebilirsiniz.

Rüyada bıyık uzaması görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzamış bıyık görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada bıyıkları uzamış görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada kısa saçın uzamasını görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, sermayesini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kirpik uzaması görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine delalettir.

Rüyada uzamış kıl görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını uzamış görmek mal mülk kazanacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine alamet eder.

Rüyada kaşları uzamış görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments