Rüyada ayak tırnağını uzamış görmek

Rüyada ayak tırnağını uzamış görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağını uzamış gördüyseniz:

  • Ciddi sonuçlara neden olabilecek veya bazı ilişkileri sonlandırabilecek kararlar almadan sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada ayak tırnağını uzamış görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnaklarını uzamış görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine delalettir.

Rüyada uzamış ayak tırnağı görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada tırnağın uzaması görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzamış tırnak kesmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağın uzamasını görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzamış tırnak görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnak uzaması görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments