Rüyada kaşları uzamış görmek

Rüyada kaşları uzamış görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada kaşları uzamış gördüyseniz:

  • Dekoratif değişiklikler yapabilir veya taşınabilirsiniz.

Rüyada kaşları uzamış görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaş uzaması görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kaşların uzamasını görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine rivayet eder.

Rüyada uzamış kaş görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada burun uzamasını görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarını uzamış görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına delalet eder.

Rüyada birini boy uzamış görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin saçını uzamış görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments