Rüyada bıyık uzaması görmek

Rüyada bıyık uzaması görmek çok hayır duası alacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, zor günlerin geride kalacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyık uzaması gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar ya da isteksizlik ön planda olabilir.

Rüyada bıyık uzaması görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada uzamış bıyık görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına rivayet eder.

Rüyada bıyıkları uzamış görmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpiklerin uzamasını görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçını uzamış görmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına rivayet eder.

Rüyada saçımı uzamış görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzamış kirpik görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının saçının uzamasını görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments