Rüyada kısa saçın uzamasını görmek

Rüyada kısa saçın uzamasını görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına işarettir.

Rüyada kısa saçın uzamasını gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki bazı ilişkileri sonlandırmak veya bağları kopartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kısa saçın uzamasını görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada saç uzamış görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine işaret eder.

Rüyada uzamış siyah saç görmek durgunlaşacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin saçını uzamış görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada uzamış saç görmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün saçını uzamış görmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada başkasının saçının uzamasını görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçların uzamış olduğunu görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, işlerinin günden güne açılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments