Rüyada altı ayaklı kedi görmek

Rüyada altı ayaklı kedi görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine inanılır.

Rüyada altı ayaklı kedi gördüyseniz:

  • Uzun zamandır hayal ettiğiniz amaçlarınızdan bahsediyordunuz.

Rüyada altı ayaklı kedi görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağında altı parmak görmek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada altı ayak parmağı görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek çok büyük adımlar atacağına, üzüleceğine ve kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada altı ayaklı at görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak altı görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine yorulur.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments