Rüyada ayak altı görmek

Rüyada ayak altı görmek zengin bir hayat süreceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Rüyada ayak altı gördüyseniz:

  • Bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Rüyada altı ayaklı kedi görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine alamet eder.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada ayak altı görmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, evi yoksa ev alacağına yorulur.

Rüyada ayak altı öpmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, onu doyasıya yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağında altı parmak görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına alamet eder.

Rüyada altı ayaklı at görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına alamet eder.

Rüyada altı ayak parmağı görmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments