Rüyada geçit görmek

Rüyada geçit görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, fedakârlıklar yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına alamet eder.

Rüyada geçit gördüyseniz:

  • Eski tanıdık veya partnerleriniz üzerinde dahi etki bırakabilirsiniz.

Rüyada geçit görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet eder.

Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, canının ve malının garantide olacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeri geçit görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada hemzemin geçit görmek istenmeyen olayların olacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üst geçit görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına işarettir.

Rüyada üst geçitten geçmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar geçitten geçmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına işaret eder.

Rüyada üst geçitten düşmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments