Rüyada alnı terlemek

Rüyada alnı terlemek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sermaye kaybedeceğine, zararların üst üste geleceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada alnı terlemek gördüyseniz:

  • Gelişmeler veya ortaya çıkan olaylar geçmiş uzantılı olabilir.

Rüyada alnının terlediğini görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada alnı terlemek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada eli terlemek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırılsıklam terlemek garanti olacak makama oturacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin terlediğini görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada koşarak terlemek ters giden durumların düzeltileceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşırı terlemek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada birinin terlediğini görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments