Rüyada eşinin terlediğini görmek

Rüyada eşinin terlediğini görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, stresini atacağına işaret eder.

Rüyada eşinin terlediğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi kısıtlayabilir veya istemediğiniz bir yoldan ilerlemeniz için sizi ikna etmeye çalışabilir.

Rüyada eşinin terlediğini görmek kısmetli bir işe atılmaya, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtının terlediğini görmek düze çıkacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine inanılır.

Rüyada eli terlemek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada ölen birinin terlediğini görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamamda terlemek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, hayırlı bir işe başlayacağına işarettir.

Rüyada aşırı terlemek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun terlediğini görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada güneşten terlemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments