Rüyada eli terlemek

Rüyada eli terlemek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, güzel bir hayat süreceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine inanılır.

Rüyada eli terlemek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Rüyada eli terlemek sevgi dolu haberler alınacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine yorulur.

Rüyada elleri terlemek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, eşyaların yenileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin terlediğini görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada başkasının terlediğini görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eşinin terlediğini görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin terlediğini görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, işin düzeltileceğine yorulur.

Rüyada su gibi terlemek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine inanılır.

Rüyada koltuk altının terlediğini görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments