Rüyada beyaz üzüm yediğini görmek

Rüyada beyaz üzüm yediğini görmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, terfi edeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz üzüm yediğini gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı açığa çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada beyaz üzüm yediğini görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, hobilerine eğileceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin üzüm yediğini görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birine üzüm yedirmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, aşık olacağına inanılır.

Rüyada siyah üzüm yediğini görmek sorunların çözüm bulacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına inanılır.

Rüyada birine üzüm yedirmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına tabir olunur.

Rüyada birisine üzüm yedirmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, de rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada üzüm yediğini görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments