Rüyada sarı üzüm yediğini görmek

Rüyada sarı üzüm yediğini görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, rızkın ve kazancın artacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı üzüm yediğini gördüyseniz:

  • Bir çok şeyi önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Rüyada sarı üzüm yediğini görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada kara üzüm yedirmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, malını ve parasını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, ruhunu güzelleştireceğine rivayet eder.

Rüyada üzüm yemek ve yedirmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, maneviyatının çökeceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğe üzüm yedirmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine inanılır.

Rüyada yeşil üzüm yediğini görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına delalet eder.

Rüyada siyah üzüm yediğini görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine üzüm yedirmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments