Rüyada güzel söz söylemek

Rüyada güzel söz söylemek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada güzel söz söylemek gördüyseniz:

  • Size kaba davranan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada birine güzel söz söylemek güçten düşeceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel söz söylemek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada söz söylemek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisine söz söylemek saygınlığının da artacağına, herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine söz söylemek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyülü sözler söylemek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada dini sözler söylemek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada kulağa söz söylemek hayırlı bir evlat olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments