Rüyada birinin yüzünü yara görmek

Rüyada birinin yüzünü yara görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzünü yara gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almak istiyorsunuz.

Rüyada kızının yüzünde yara görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada yüzün yara olduğunu görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yüzü yaralanmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde yara görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde yara görmek rakiplerini yeneceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün yara olmasını görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments