Rüyada yüzü yaralanmak

Rüyada yüzü yaralanmak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına delalettir.

Rüyada yüzü yaralanmak gördüyseniz:

  • Sunulan yardımları nezaketle kabul ettiğiniz taktirde zorluk çektiğiniz şeyleri rahatlıkla halledebilirsiniz.

Rüyada yüzünün yara olduğunu görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünde yaralar görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin yüzünde yara görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde kırmızı yaralar görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün yara olmasını görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde yara olduğunu görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzün yaralandığını görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yüzü yara görmek kazancının da azalacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments