Rüyada yüzünde yara izleri görmek

Rüyada yüzünde yara izleri görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, borçlarının artacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde yara izleri gördüyseniz:

  • Belli konu ya da durumların alt dinamiklerini anlamaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde yara izi görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada vücutta yara izi görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında yara izi görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzde yara izi görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada bacakta yara izi görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasında yara izi görmek başarıların artacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolda yara izi görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, zorlukların baş göstereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments